Foxgastro
- zásilkový obchod s gastrozařízením pro osoby a firmy podnikající na základě živnostenského oprávnění. Pro státní instituce ( školní jídelny, mateřské školky apod.) možnost fakturace a platba převodem.
- Informační portál hromadného stravování
Řádné zavedení principů HACCP ve stravovacím zařízení školní jídelny závisí na několika faktorech a jejich zvládnutí tak, aby byla zajištěna bezpečnost vyráběných pokrmů. Které oblasti musí být bez závad? • Stavebně technický stav provozovny • Osobní
Jar P&G ProfiLine | Professional support s.r.o.
Firma Professional support s.r.o. vznikla v roce 2006. Od začátku působíme jako oficiální servisní partner Procter&Gamble pro profesionály a distributor řady výrobků P&G Professional.. Díky kvalitě výrobků a servisu jsme se postupně stali vedoucí fir
kuchyně pelhřimov -
Příkladový vzor možného zpracování HACCP Systém HACCP ... použitelnosti stanoví výrobce potraviny, pokrmy studené kuchyně pro podávání v rámci hostinské činnosti jsou vyrobeny na objednávku a jsou určeny k přímé spotřebě bez časové prodlevy po dohoto
GASTROFORM - Gastronomické vybavení - Gastro zařízení
Prodej a servis vybavení pro gastronomii. Kvalitní gastro zařízení. 21 let na trhu. Kompletní služby v oboru gastronomie: Projekce Dodávka Montáž Servis Školení
Jídelna Kocourek, Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 ...
Pstruh pečený na másle. Jemné, jednoduché, rychlé a vážně skvělé. Dokonce prudce jedlé i pro ty, co nemají moc rádi ryby.
O společnosti |
Všechny naše provozovny a výdejny podléhají systému HACCP Jsme celoplošně certifikovaní dle norem ISO 9001:2008 V případě zájmů zákazníka nabízíme možnost prohlídky naší nové kuchyně v Holešově, dále nabízíme možnost prohlídky našich stravovacích pro
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage.
Reference | Gastro konzultace
Pro Hospůdku U Alberta v Šardicích jsme zpracovali kompletní HACCP příručku. Byla potřeba do nově zrekonstruované kuchyně, kde nastaly provozní změny a rozšířil se provoz o přípravu teplých jídel.
HACCAP -
Co je HACCP. Hazard. znamená riziko nebo nebezpečí vzniku nákazy, poranění nebo podobnou újmu na zdraví člověka. Analysis. to je analýza pravděpodobnosti vzniků kontaminace pokrmů. Hodnotí se závažnost této kontaminace a také to, proč a jak nebezpečí